Telefoni hos AC Group
med 6 datterselskaber

AC Group ligger i Viborg og er koncernens centrale funktion omkring økonomi, marketing og IT. I koncernen har de selskaberne AC Hydraulic, NH Handling, Hydraflex, AC Service, AC Estate og Intopit.

AC Group har samarbejdet med de største danske teleskaber, men manglede fleksibilitet og overblik. Siden 2017 hvor vi implementerede FlexFone hos dem, har de udviddet med yderlig to virksomheder og to nye lokationer. I dag er de over 230 ansatte med +100 mobiltelefoner og +50 bordtelefoner.

Vi har fokus på at gøre det lettere at “arbejde med IT” i hverdagen for vores kunder, og udvidder derfor løbende vores produktpalette. Vores kunder har de sidste 3 år virkeligt taget positivt imod vores FlexFone løsning, som passer perfekt i forhold til vores øvrige kompetencer.

Et samarbejde igennem 10 år

Vores samarbejde med “AC” startede for knap 10 år siden, og som så mange af vores andre kunder, så er vi stolte over at have dem som kunde.

Vi har aldrig brugt så lidt på administration af telefoni som i dag. Itino er hurtige med kompetent support, og vores telefoni er tilpasset det enkelte datterselskab og den enkelte medarbejder – det er helt perfekt!” Jan Gudiksen, AC Group A/S.